 |
|
 |
Programın Detayları
|
Anasayfa
Araçlar
Antivirüs
Flash Bellek Manuel Virüs - Trojen Temizleyici
| |
Flash Bellek Manuel Virüs - Trojen Temizleyici
24.03.2008 tarihinde eklendi ve 9.319 kez indirildi
Sürüm : 1.1
Boyut : 2.53 Mb
Kullanım İzni : Ücretsiz
Dil : Türkçe
İşletim Sistemi : Windows 2000/2003/XP/Vista
Üretici Firma : Halil Dursun
Eklenme Tarihi : 24.03.2008
Etiketler : flash , bellek , manuel , virüs , trojen , temizleyici
Ekleyen : Admin
Üreticiden :
Bilgisayarınıza herhangi bir flash bellek veya harici disk taktığınızda, eğer güçlü ve güncel bir virüs temizleme programına sahip değil iseniz, takılan bellekteki gizli dosyaları görüntülemek için kullanabileceğiniz bir program.
Flash bellek takıldığı anda ekranımızda seçim yapabileceğimiz bir pencere çıkmakta. Bu esnada eğer bellekte virüs veya trojen var ise "Dosyaları görüntülemek için klasörü aç" denildiğinde veya "bilgisayarım" simgesinden flash belleğe girdiğinizde, bellekteki virüs o anda bilgisayarınıza bulaşır. Bunu engellemek için "İptal" diyerek açılan pencereyi kapatıyoruz. daha sonra masaüstünde simgesi bulunan "Flash Bellek Gizli dosya görüntüleme programı " ile flash belleğin sürücü harfini seçiyoruz ve varsa, buradaki gizli dosyaları siliyoruz. Bu şekilde belleğimiz virüsten temizlenmiş olur.
Not : Flash bellekte kendinize ait gizli dosya var ise buna dikkat etmelisiniz. Bunun dışında tüm gizli dosyaların virüs olması garantisi yoktur.
Her ne kadar bazı dosyaların silinmemesi gerektiğini programda kayıtlı ise de , Harddisk (C:) sürücüsünde bazı gizli dosyaların silinmesi durumunda, işletim sisteminizin tamamen çökebileceğinini de unutmamak gerekir.

| Flash Bellek Manuel Virüs - Trojen Temizleyici Hakkında Yorumlar |
kenan // 17.01.2012 23:59:43
güzel bir proğram
| |
ramazan solak // 30.03.2011 13:23:25
ellerinize sağlık arkadaşlar
| |
zeki // 25.05.2010 14:35:02
tşkler iyiki varsınız
| |
abdülrezzak // 22.02.2009 20:20:59
çok beğendim
| |
|
|
|
 |
|
|
|
|
| |
|
![]() |
Gerekli Programlar
Winrar
Winamp
Nero
MSN Messenger
AVG Anti-Virus Free Edition
ICQ
Skype
Java SE Runtime Environment
Güncellenen Programlar
Stellarium 0.11.3
Norton 360
Norman Malware Cleaner
Samsung Kies
Google Maps Downloader
Flash & Media Capture 2.0.224 SR2
CyberLink PowerDirector
BitComet Turbo Accelerator
Attribute Changer
JV16 PowerTools 2012
|